mup

Božinović: U opremanje policije u dvije godine uloženo više nego u desetljećima ranije

19.12.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u četvrtak je obišao obnovljene zgrade policijskih postaja u Daruvaru i Garešnici i u izjavi novinarima istaknuo da je u opremanje hrvatske policije u posljednje dvije godine uloženo više nego u desetljećima ranije

Na zgradi policijske postaje u Daruvaru nedavno je dovršena energetska obnova, dok je u Garešnici renoviran unutarnji dio postaje.

'U manje od dvije godine u tom smo segmentu napravili više nego u zadnjih dvadesetak, tridesetak godina prije toga', kazao je Božinović ispred obnovljene zgrade u Daruvaru.

Dodao je kako to govori o političkoj volji koja postoji u Vladi MUP-u 'da se učini maksimum kako bi se podigao i životni i radni standard hrvatske policije'.

Ministar je kazao i da MUP u idućoj godini planira dovršiti obnovu više od 50 policijskih zgrada, a podsjetio je i da su o 'držali kontinuitet podizanja plaća u policiji'.

'Radimo kontinuirano. To su sve rezultati ove Vlade i ovog ministarstva, kako bi održali sigurnost te javni redi mir', poručio je Božinović.