USUSRET PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

Birajte - izbori.tportal.hr

Bionic
Reading

Premda ne i službeno, Hrvatska već neko vrijeme intenzivno živi atmosferu predsjedničke kampanje. Uzbudljivu političku utrku pratit ćemo na našoj stranici izbori.tportal.hr

Uz mnoštvo korisnih informacija, poput biografija svih predsjedničkih kandidata, preko dnevnih zbivanja u toku kampanje naša će vam stranica otvoriti i različita viđenja o optimalnom nasljedniku ili nasljednici Stipe Mesića, koji je punih deset godina bio građanin-predsjednik. U suradnji s uglednom agencijom Puls redovito ćemo vas izvještavati kako u javnosti stoje predsjednički kandidati, a istraživat ćemo i ključne vrijednosti na temelju kojih se birači odlučuju za kandidate.

No naš medijski prostor podjednako je i vaš: možete klikati za svojeg kandidata i pratiti barometar popularnosti, sudjelovati u chatovima, slati komentare ili videozapise, s nama i cjelokupnom hrvatskom javnošću podijeliti svoje stavove, viđenja i osjećaje oko naše zajedničke političke odluke, koja će uvelike odrediti kako ćemo živjeti sljedećih pet godina.

Uz ekspertne glasove analitičara različitih političkih boja, nećemo zapostaviti ni žive susrete s predsjedničkim kandidatima – kroz chatove, video intervjue ili pak sučeljavanja 'uživo' koje već ostvarujemo s Radijem 101. I kao što nema objektivnog filmskog zapisa - jer već sam odabir i duljina kadrova govore o autorskom stavu - tako nema ni apsolutno objektivnog medijskog teksta.

Ono na što se možemo i želimo obvezati je profesionalan pristup, uvažavanje političke relevantnosti, ali i otvaranje tportalova prostora svim kandidatima. Budimo zajedno u ovoj političkoj avanturi, u kojoj će strasti često zakuhati do vrenja, a vjerojatno neće nedostajati ni udaraca ispod pojasa.

I baš zato – da biste hladne glave, zrelo i promišljeno mogli izabrati novog predsjednika ili predsjednicu,birajte - izbori.tportal.hr.