POVRATAK NA NEWS KANAL

Bilić Keserović se vratila na N1 televiziju

25.04.2016 u 12:57

Bionic
Reading

Anka Bilić Keserović nakon pauze od godinu i pol dana vratila se na N1 televiziju s koje je u studenom 2014. otišla nakon samo sedam mjeseci rada na njoj. U međuvremenu napravila je par zanimljivih i kvalitetnih dokumentaraca za HRT

'Neke stvari su se na N1 u međuvremenu promijenile i poboljšale. Riječ je o ambicioznoj kući koja je dobro ekipirana i odlučila sam se vratiti. Osim reporterskog posla raditi ću i Dnevnik', kazala je za tportal Bilić Keserović dodavši da ima ambicije i dalje raditi dokumentarce ukoliko za njih bude prilike s obzirom na količinu posla koja je u budućnosti očekuje.

Novinarsku karijeru započela je 1996. godine na Hrvatskom radiju u redakciji Unutarnje politike. Osim reporterstva, uređivala je i vodila dnevne informativne emisije te pokrenula tjednu političku emisiju 'Sedmica'.

Od 2004. godine pridružuje se ekipi informativnog programa RTL-a, gdje je pratila najvažnije političke događaje te uređivala središnju informativnu emisiju. Uskoro se vraća na HTV, također u informativni program, gdje je pratila rad Vlade i Sabora, vodila intervjue s najvažnijim političkim akterima, uređivala središnji Dnevnik te vodila nekoliko izbornih emisija.

Dobitnica je godišnje nagrade Hrvatskog novinarskog društva za TV novinarstvo za 2012. godinu te godišnje nagrade HRT-a za dokumetarni film o usponu i padu bivšeg premijera Ive Sanadera.