EKScENTRIČNi političar

Berlusconijev poklon Putinu za rođendan iznenadio bi svakoga

09.10.2017 u 19:46

Bionic
Reading

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi doputovao je u subotu u Soči kako bi se susreo s Vladimirom Putinom povodom njegova 65. rođendana, a poklon koji je pripremio za ruskog predsjednika u stilu je kontroverznog političara i poslovnog čovjeka s najdužim premijerskim stažem u talijanskoj povijesti

Berlusconi je naime svojem prijatelju Putinu poklonio ručno izrađenu presvlaku za krevet s otisnutom fotografijom na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju.

Tu informaciju je potvrdila i tvrtka koja je izradila pokrivač na kojem se vidi njihovo rukovanje, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije turističke atrakcije Italije i Rusije, poput rimskog Koloseja i crkve Vasilija BlaženogMoskvi.

Podsjetimo, ruski predsjednik Vladimir Putin u subotu je proslavio 65. rođendan, a tijekom dana dobio je brojne rođendanske čestitke, poruke i telegrame.

Putinu su 65. rođendan telefonom čestitali predsjednici Armenije i Azerbajdžana, Serž Sargsjan i Iljham Alijev, kazahstanski čelnik Nursultan Nazarbajev, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić te predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko.