MILAN OBILAZIO ZAGREB

Bandić: 'Još me boli rit od Brčkog'

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Milan Bandić danas je uskočio u gradonačelničke cipele i obilazio zagrebačka gradilišta te se među prvima jutros našao na zagrebačkom Glavnom kolodvoru na mjestu nesreće vlaka

Među prvima koji su se jutros našli na zagrebačkome Glavnom kolodvoru, poprištu željezničke nesreće, bio je zagrebački gradonačelnik i nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić. Također je među prvima posjetio ozlijeđene na Klinici za traumatologiju.

Izborni stožer Milana Bandića priopćio je danas da je do 18. prosincaza predsjedničku kampanju tog neovisnog kandidata prikupljeno oko 3,86milijuna kuna.

Bandićev stožer dostavio je prijevremenoizvješće o visini i izvorima sredstava prikupljenim do 18. prosinca zatroškove izborne promidžbe Državnom izbornom povjerenstvu, u skladu sazakonskim propisima i zakonskim rokom, stoji u priopćenju.


'O uzroku nesreće ne možemo govoriti jer vještaci moraju napraviti svoj dio posla. Sreća je da nitko nije poginuo', izjavio je Bandić.

To što je većina ozlijeđenih putnika nakon prvotnog šoka i uz pretrpljene lakše tjelesne ozljede otišla na svoja radna mjesta gradonačelnik je komentirao kao znak da je, srećom, nesreća prošla bez težih ozljeda.

'Hvala Bogu da su otišli na posao, to je dobro, jer da su bili teže ozlijeđeni, bez obzira na volju, ne bi mogli otići na svoja radna mjesta', ocijenio je Bandić nesreću na zagrebačkome Glavnom kolodvoru.

Bandić je danas, unatoč hladnoći i snijegom pokrivenim prometnicama, obilazio gradilišta u Zagrebu. Tijekom obilaska dječjeg vrtića u Gajnicama energični se kandidat požalio da ga još uvijek boli rit od Brčkog, kada se u čarapama prosuo na spomeniku stradalim vojnicima HVO-a, piše Večernji list.

Bandić se na bolove u riti požalio djelatnici vrtića Branki Hamer (45) koja je danas doživjela gotovo istu sudbinu kada mu je požurila u susret da ga pozdravi. Dječji vrtić Gajnice trebao bi se proširiti montažnim objektom koji je u izgradnji.