MIRO BULJ ŠEFU SDP-A

'Ako je Milanović ljevičar, onda sam ja Che Guevara'

15.02.2016 u 15:25

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj redovni je kroničar i kritičar zbivanja u hrvatskom društvu putem svoga profila na Facebooku. U posljednjem postu osvrnuo se na lik i djelo bivšeg premijera i još uvijek aktualnog predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, ustvrdivši: Ako je Milanović ljevičar, onda je on Che Guevara

'Zoran Milanović lažnim etiketiranjem na osobnoj razini širi mržnju i unosi razdor u moj mirni cetinski kraj. Duboko me povrijedio kao čovjeka svojom izjavom u mom Sinju, koju su prenijeli mediji, a u kojoj je rekao da brojim Srbe u Saboru te da sam u Sabor pao s kruške. Ponosan sam na svoje sinjsko podrijetlo i na to što dolazim iz radničko-seljačke obitelji. Milanoviću, kao što hrvatska država nije slučajna, tako ni ja nisam slučajni narodni zastupnik', napisao je Bulj.

Potom nastavlja.

'Milanović mora znati da se zastupnikom ne postaje po monarhijskim kriterijima, što bi on možda htio, nego da nekad dolaze iz poštenih radničkih obitelji, braniteljske populacije i ostalih skupina s kakvima se on kao salonski ljevičar očito ne druži. Zastupnik sam postao nakon krvavog i mukotrpnog aktivističko-političkog rada i borbe za boljitak malog čovjeka u mom kraju. I nikada nisam ljude dijelio po nacionalnom ključu, što mi Milanović imputira', poručuje saborski zastupnik Mosta.

Na kraju poentira.

'Najbezobrazniji dio njegove izjave je kako ja brojim Srbe u Vladi. Time unosi nemir i mržnju u mirni kraj gdje živim, jednokratno koristeći nacionalne manjine za potkusurivanje i pogodovanje sebi na stranačkim izborima. Znaj, Milanoviću, da sam rođen, živim i odgajan u Sinju s poštenim ljudima srpske nacionalnosti, s kojima dijelim dobro i zlo, s kojima sam zajedno odrastao i borio se u Domovinskom ratu. Posijati mržnju i razdor među puk Sinja i cetinskog kraja NE-ĆE-TE!', zaključio je Bulj.

[AKO JE ZORAN MILANOVIĆ LJEVIČAR ONDA SAM JA CHE ĢUEVARA] Zoran Milanović lažnim etiketiranjem na osobnoj razini širi...

Posted by Miro Bulj on Monday, February 15, 2016