BULLYNG U S. BRODU

19-godišnjak pretukao učenika u dvorištu škole

04.03.2011 u 22:07

Bionic
Reading

Jučer, iza 14 sati, 19-godišnji je mladić u dvorištu jedne Srednje škole u Slavonskom Brodu pretukao 16-godišnjeg učenika te škole. To je očito bila tek prva epizoda, a druga je trebala uslijediti nakon nastave

Nasilnik je dječaka ponovo čekao ispred Srednje škole i oko 18 sati, kada mu je trebala završiti nastava. Srećom, pretučeni 16-godišnjak sve je prije toga dojavio majci. Ispričao joj je da ga je 19-godišnjak pred školom pretukao šakama, nakon čega ga je natjerao da klekne te ga nastavio silovito udarati koljenom i laktom u glavu i po tijelu. Prestravljena majka sve je odmah prijavila policiji koja je oko 18 sati 19-godišnjaka pronašla ispred srednje škole dok je čekao pretučenog učenika, kako bi ga ponovno napao.

Zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja 19-godišnjak s područja Oriovca odmah je uhićen te je nad njim provedena istraga. Utvrđeno je da je imao 0,77 promila alkohola u organizmu. Motiv napada na maloljetnika nije poznat, no 19-godišnjaku kratkog fitilja, po svemu sudeći poseban razlog za nasilje nije ni potreban. Naime, kako doznajemo mladić je od ranije dobro poznat policiji po nasilničkom ponašanju koje je prakticirao čak i na svojim ukućanima. Protiv njega slijedi odgovarajuća prijava.