KATALOG VEĆ U TISKU

Približava se otvorenje Ikee u Zagrebu

23.06.2014 u 13:01

  • +5

Približava se otvorenje Ikee u Hrvatskoj

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea,hr

Bionic
Reading

Za hrvatske ljubitelje švedskog proizvođača namještaja Ikea uz samo otvorenje robne kuće dodatna poslastica svakako će biti katalog na hrvatskom jeziku, koji će izaći prije samog otvorenja, a bit će poslan i svim kućanstvima koja se od robne kuće nalaze unutar jednog sata vožnje

Točan datum otvorenja vjerojatno najiščekivanijeg šoping centra u Hrvatskoj, robne kuće Ikea u Zagrebu još uvijek nije poznat. I dalje stoji kako se otvara 'krajem ljeta'.

'Još uvijek ne znamo točan datum otvaranja robne kuće Ikea u Zagrebu. Sve što vam možemo u ovom trenutku reći jest da će biti krajem ljeta', kazali su za tportal iz Ikee.

Dodali su kako je novi Ikein katalog na hrvatskom jeziku već u tisku i da će biti distribuiran svim kućanstvima koja su od robne kuće udaljena unutar jednog sata vožnje. Također, bit će dostupan u robnoj kući na dan otvaranja.

U galeriji pogledajte kako izgledaju posljednji radovi na hrvatskoj Ikei.

Iako je prvotni plan bio da Ikea započne s gradnjom svoje robne kuće 2010. godine i otvori robnu kuću tijekom 2011. godine, zbog administrativnih i legislativnih izazova morali su odgoditi početak gradnje dok se ne riješe sve administrativne procedure, što je realizirano krajem 2012. kada su zatražili i dobili građevinsku dozvolu za robnu kuću u siječnju 2013. godine.

Dosad su u Hrvatsku investirali 685,2 milijuna kuna.