PROCURILE FOTOGRAFIJE

Zar će novi Samsung Galaxy S10 Plus doista ovako izgledati?

05.12.2018 u 06:21

Bionic
Reading

Ako je doista riječ o konačnom izgledu idućeg Samsungovog velikog smartfona, čini se kako nas očekuje velika promjena u odnosu na Galaxy S9 Plus. Ne nužno na bolje, ali prosudite sami

Procurile su fotografije koje navodno prikazuju Samsung Galaxy S10 Plus u punom izdanju. Objavio ih je dosad prilično pouzdani tviteraš @OnLeaks na web odredištu 91mobile.

Ako je doista riječ o konačnom izgledu idućeg Samsungovog velikog smartfona, čini se kako nas očekuje velika promjena u odnosu na Galaxy S9 Plus. Ne nužno na bolje, ali prosudite sami.

ŠEST TRIKOVA

Ne možete uključiti smartfon? Ovo bi moglo pomoći

Pogledaj galeriju

Općenito, S10 Plus bi mogao biti četvrtastiji uređaj nego što je to bio slučaj s neposrednim prethodnicima. Dimenzijama (15,7,5 puta 75 puta 7,8 milimetara, odnosno devet tamo gdje su kamere) je blizak Galaxyju S19 Plus.

  • +5
iPhone XR - Slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Dojam je kako su obrubi pri vrhu i dnu AMOLED zaslona - dijagonale 6,4 inča (16,2 centimetra) i QHD razlučivosti - smanjeni, ali ipak još uvijek pristuni. I to usprkos okruglom izrezu za prednje kamere koji se veličinom gotovo pa može mjeriti s manjim zubićima na zaslonima drugih proizvođača.

Straga su tri leće kamere posložene vodoravno u jednom redu. Jedna je standardna, druga širokokutna, a treća telefoto. Što se boja kućišta  tiče, osim crne mogla bi u igri biti i plava, slično kao na Huaweijevom modelu Mate 20 Pro.

  • +6
Samsung Galaxy S9 Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Galaxy S10 Plus mogao bi zadržati 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice, uz utor za USB-C i zvučnik na donjem bridu uređaja. Čini se kako ima čitač otiska prsta ugrađen u zaslon, kao i tehnologiju prepoznavanja lica, zbog čega je izostavljeno skeniranje rožnice.

Moguće je kako ćemo doznati kako će Galaxy S10 Plus doista izgledati već početkom iduće godine, moguće tijekom sajma Mobile World Congress u Barceloni (Španjolska). Naravno, ovu glasinu - kao i sve druge - treba uzeti sa zrnom soli, piše Tech Radar.