ZABAVA ZA SVE

Zanimljiv dodatak: Uvedite malo zabave u Zoom i pretvorite se u lika iz Pixarovih crtića

28.07.2021 u 11:36

Bionic
Reading

Postoji trik sa aplikacijom Snap Camera uz pomoć kojeg ćete u sljedeći sastanak s kolegama ili rodbinom ubaciti malo vedrine - pretvorivši se u generičkog lika iz popularnih animiranih filmova

Dodatak koji svaki video poziv pretvara u malo šaljiviji (ili iritantniji) video poziv, Snapov Snap Camera, u najnovijoj je inačici dobio niz novih filtra koji su već neko vrijeme dostupni unutar aplikacije Snapchat, prenosi Verge.

Najzanimljiviji dodatak je, prema mnogima, filtar pod imenom 'Cartoon Style' koji korisnika pretvara u generičkog lika iz Pixarovih ili Dreamworksovih animiranih filmova. S obzirom da Snap Camera preuzima ulogu glavne kamere za vaš sustav, ona se može uvući u sve aplikacije za video komunikaciju uključujući i Zoom.

Da biste u Zoom uvalili sebe kao lika iz crtića, prvo ćete morati preuzeti aplikaciju Snap Camera te joj dati pristup mikrofonu i kameri. Minimalni operativni sustav za Snap Cameru su Windows 10 ili macOS 10.13. Nakon toga pokrenite aplikaciju, pokrenite Zoom i osigurajte da je Snap Camera glavni ulaz za video na vašem računalu.

Da biste to napravili na Macu pritisnite na Preferences > Video u gornjem izborniku. Ako ste na PC-ju pritisnite na zupčanik u gornjem desnm kutu alikacije i birajte Video i nakon toga u izborniku pod imenom 'Camera' izaberite 'Snap Camera'.

Nakon toga uđite u aplikaciju Snap Camera i birajte filtar koji želite koristiti iz karusela na donjem dijelu zaslona. Filtar o kojem ovdje pričamo je, podsjetimo, 'Cartoon Style'.