NOVA PLATFORMA

Zaba nudi mobilno bankarstvo na mobitelima s Androidom

19.05.2011 u 11:58

Bionic
Reading

Zagrebačka banka svojim je klijentima omogućila korištenje aplikacije mobilnog bankarstva m-zabe i na mobitelima s operativnim sustavom Android

Uslugu mobilnog bankarstva Zagrebačke banke m-zabu je, osim na mobilnim uređajima s operativnim sustavom Android, moguće koristiti i na iPhoneu te iPadu, kao i na mobitelima s bilo kojim drugim operativnim sustavom koji podržava aplikaciju Java ME MIDP 2.0 CLDC 1.1. Kako kažu u Zagrebačkoj banci, u pripremi je i m-zaba PS za Android OS i za poslovne korisnike.

Putem m-zabe moguće je steći uvid u stanja i promete svih računa u Zabi, štednje, kredita, kao i dobiti pregled kartičnih transakcija. Također, putem m-zabe moguće je obaviti prijenose i plaćanja unutar banke ili u korist drugih banaka u zemlji, kupnju GSM bonova, kupoprodaju udjela u investicijskim fondovima, kupoprodaju strane valute itd.

M-zaba korisnicima pruža pregled najvažnijih kontakata banke u slučaju prijave gubitka kartica, pitanja vezanih uz m-zabu ili e-zabu, informacija vezanih uz bankovno poslovanje ili telefon i e-mail osobnog bankara i sl.

M-zabu moguće je ugovoriti putem e-zabe, internetskog bankarstva ili u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke.