TIHO KLIKANJE

Za neprimjetno kretanje: Logitech predstavo nečujni miš

04.07.2017 u 13:01

Bionic
Reading

Sada možete beskompromisno raditi u tišini jer mu je kao i kod njegovih Logitech prethodnika glasnoća zvuka klika snižena za više od 90 posto

Logitech je predstavio miš Logitech® M590 Multi-Device Silent koji omogućava nečujno kretanje kroz dokumente. Pomoću softvera Flow nudi mogućnost neprimjetnog kretanja kroz više sučelja te korištenje funkcija copy/paste s jednog računala na drugo.

Sada možete beskompromisno raditi u tišini jer mu je kao i kod njegovih prethodnika glasnoća zvuka klika snižena za više od 90 posto. Ovaj visoko produktivni bežični miš zaobljenih je linija, podržava dvostruko povezivanje uz precizno skrolanje.

Višeračunalni rad bez napora

Uz pomoć softvera Logiteh Flow oslobodite potencijal M590 miša za najefikasniji rad na više računala. Krećite se mišem na dva sučelja te kopirajte i zalijepite - tekst, slike ili dokumente s jednog računala na drugo, što je mnogo učinkovitije nego slanje e-pošte samom sebi.

Dodatne kontrole za palac

Dvije tipke za palac pružaju dodatnu kontrolu tamo gdje vam je potrebna. Programirani su za kretanje naprijed-nazad kroz web stranice, no možete ih prilagoditi upravo onako kako vi želite na svojim Mac OS X, odnosno Windows računalnim platformama uz pomoć softvera Logitech Options™ softvera.

Cijena i dostupnost

Očekuje se da će M590 Multi-Device Silent biti dostupan u maloprodaji od kraja srpnja 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399,00 kn.