VIŠE NEGO U 'JEDINICI'

U Mortal Kombat X dolazi prava lavina novih boraca

16.06.2014 u 06:53

Bionic
Reading

Nedavno najavljeni Mortal Kombat X imati će apsolutno nevjerojatan 'roster'

Ako kao i mi spadate među onaj tip gejmera kojima je puna kapa kopiranja likova iz jedne igre u drugu, tvorac Mortal Kombata X će vas poprilično razveseliti. U nedavnom intervjuu tijekom Larry 'Major Nelson' Hrybovog podcasta najavio je dramatični porast broja boraca koji će si, na vašu i našu radost, u novom Mortal Kombatu međusobno izbijati zube. Toliko, dapače, da nismo sigurni radi li se o pretjerivanju. Da citiramo, "nadolazeći Nether Realmsov Mortal Kombat imati će više novih likova nego kompletni prvi nastavak serijala.

Mortal Kombat X trailer


Ovo možda ne zvuči pretjerano impresivno ako ne znate o koliko se likova u prvom MK točno radilo. Ako ne ubrojimo tri neigriva/skrivena lika, Mortal Kombat iz 1991. imao je sveukupno sedam boraca. Jedino pitanje koje preostaje je - da li je Ed Boon mislio na čitavu postavu igre ili samo igrive likove? Bilo kako bilo, sedam novih likova je više nego dovoljno. Tko će savladati njih 10? Ako u čitavu jednadžbu ubacimo po tri igrive varijante svakog lika (kao što je demonstrirano u nedavnom gameplayu), govorimo o čak 30 (odnosno 21) različitih igrivih borbenih stilova.

Mortal Kombat X gameplay demo


Mortal Kombat X razvija Netherrealm Studios, a u pripremi je za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i PC platforme. Datum izlaska predviđen je za iduću godinu