NEOBIČNA PODUDARNOST

Twitter bio nedostupan, ima li to veze s Donaldom Trumpom?

12.07.2019 u 12:25

Bionic
Reading

Do prekida u radu je došlo baš u trenutku kad su se konzervativno nastrojeni aktivisti okupili u Bijeloj kući kako bi se požalili na to kako se društvene mreže ponašaju prema njima

Twitter je tijekom četvrtka bio nedostupan većem broju korisnika u Sjedinjenim Državama. Iz te je tvrtke stigla potvrda kako imaju problema u radu te kako istražuju o čemu se radi.

Zanimljivo, do prekida je došlo baš u trenutku kad su se konzervativno nastrojeni aktivisti okupili u Bijeloj kući kako bi se požalili na to kako se društvene mreže ponašaju prema njima.

Prva pomoć

Kako prestati pratiti druge na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a da oni ne znaju za to?

Pogledaj galeriju

Tijekom ovog mjeseca zabilježeno je nekoliko većih prekida u radu najvećih društvenih mreža. Facebook i Instagram bili su nedostupni 3. srpnja, a LinkedIn na nekoliko sati prošlu srijedu.

Predsjednik Donald Trump pozvao je na okupljanje istomišljenike koji smatraju kako Facebook i Twitter namjerno ograničavaju njegov pristup široj publici.

Slične su optužbe iznijeli i drugi konzervativni političari, nezadovoljni veličinom i utjecajem društvenih mreža. Zasad još nema dokaza kako su društvene mreže diskriminirale konzervativce ili bilo koju drugu skupinu temeljem ideologije, piše Verge.