oglasi

Tražite posao? Pogledajte što se ovog tjedna nudi u IT-ju

04.10.2021 u 12:16

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo popis aktualnih IT oglasa

SVAM plus d.o.o. vodeće je hrvatsko poduzeće u području ERP sustava za planiranje i praćenje proizvodnje. Zbog povećanja opsega poslovanja traže kandidate koji će se pridružiti njihovom stručnom timu na pozicijama: Programer za ERP sustave (m/ž) i Implementator ERP sustava (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, stimulativne i sigurne prihode, stručna usavršavanja, mogućnost napredovanja i nagrađivanje u skladu s ostvarenim rezultatima. Ako su te zainteresirali, javi im se do 14. listopada.

Sekom je tvrtka koja se već 30 godina bavi izradom i implementacijom software-a u zemlji i inozemstvu. Trenutno su u potrazi za komunikativnim, pozitivnim i vještim ljudima koji su spremni za izazov implementacije poslovnog softwarea. Točnije, tragaju za IT konzultantom junior/senior (m/ž)! Ako želiš napredovati u različitim informatičkim tehnologijama te u grupi sposobnih i inovativnih profesionalaca sudjelovati u svim fazama njihove integracije u složena poslovna rješenja, javi im se do 6. listopada.

Centar za edukacijske tehnologije tvrtke Profil Klett u četvrtoj je godini razvoja digitalnog alata za izradu i distribuciju digitalnih obrazovnih sadržaja – IZZI. Potrebna im je pomoć i zato sada traže iskusnog Backend developera (m/ž) kojem kompetitivnu plaću, zanimljive i inovativne projekte, ugodno radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće. Oglas ostaje aktivan do 6. listopada, a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji dobro poznaju high-availibility arhitekture.

Scalable Global Solutions okuplja vješte i strastvene stručnjake koji optimiziranjem lanca vrijednosti potiču, stvaraju i provode učinkovitost za klijente. Trenutno za klijenta – vodeću konzultantsku organizaciju na tržištu malih i srednjih poduzeća – traže osobu koja će 'uskočiti' na radno mjesto: Senior Full-stack developer (m/ž). Nude ti priliku za profesionalni rast i razvoj u međunarodnom okruženju, organizacijsku kulturu baziranu na širenju znanja i atraktivna primanja. Javi im se do 6. listopada.