OSVOJITE NAGRADU ZLATNI INDEKS

Traže se poduzetnici koji su pomagali studente!

14.04.2011 u 10:15

Bionic
Reading

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu (NZPUSS) upozorila je jučer da Zlatni indeks 2010, prvi i jedinstveni projekt te vrste u cijelog regiji, ulazi u finalnu fazu

'Nakon duge organizacije kako bi sve bilo na vrhunskoj razini došao je posljednji trenutak (rok za online prijavu je 15. travnja) da pozovemo sva poduzeća da se prijave u ovaj jedinstveni projekt kojim najbolje mogu promovirati svoju društvenu odgovornost prema javnosti i osvojiti zasluženo priznanje u nekoj od navedenih kategorija.

Vjerujemo da je i vaše cijenjeno poduzeće imalo nekakav kontakt sa studentima na Zagrebačkom sveučilištu. Bilo da je riječ o tome da su studenti došli kod vas na praksu, da ste im ponudili pripravništvo, osigurali fizičku infrastrukturu na njihovom fakultetu ili bili njihov strateški partner, imate velike šanse konkurirati za neko od priznanja nagrade Zlatni indeks 2010.

Važnost ovoga projekta prepoznali su: Vlada RH, Ured predsjednika RH, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska gospodarska komora, Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu, Institut za razvoj obrazovanja te Hrvatska udruga poslodavaca.

Cijeli opis natjecanja, kategorije, ali i prijavu možete izvršiti na službenoj stranici natjecanja.

Prijavite svoju tvrtku jer imate puno toga za dobiti, a ništa za izgubiti', ističe se u priopćenju NZPUSS-a.