ISTJEČE ROK ZA POWERUP

Traže se energetski startupovi, prijavite se!

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 04.09.2017 09:47
  • Objavljeno 04.09.2017 u 09:47
Marko Rašić, Dalibor Marijanović i Damir Sabol tijekom predstavljanja natjecanja PowerUp! by InnoEnergy

Marko Rašić, Dalibor Marijanović i Damir Sabol tijekom predstavljanja natjecanja PowerUp! by InnoEnergy

Izvor: InnoEnergy / Autor: InnoEnergy

Do 11. rujna možete prijaviti svoju startup ideju ili projekt za natjecanje PowerUp! by InnoEnergy, u sklopu kojeg možete osvojiti početnu investiciju vrijednu 150 tisuća eura

Europsko startup natjecanje PowerUp! by InnoEnergy pruža priliku i hrvatskim tvrtkama iz energetskog sektora za ostvarivanje početnih investicija u vrijednosti do 150 tisuća eura po pojedinom projektu. 

Projektne prijave za treće izdanje najvećeg natjecanja za startupe iz područja održive energije u 23 zemlje srednje i istočne Europe, baltičkih zemalja i dijela Mediterana bit će zaprimane do 11. rujna 2017.

Da biste sudjelovali u natjecanju, trebate prijaviti projekt koji se bavi održivom energijom, sastaviti tim, napraviti prototip i popuniti formular na mrežnoj stranici natjecanja.

U sklopu natjecanja PowerUp! by InnoEnergy poduzetnici će imati priliku dobiti stručne povratne informacije za njihovu inovaciju, susresti se s drugim timovima, upoznati investitore i dobiti sredstva koja će pomoći u komercijalizaciji njihove ideje te da postanu vidljivi na globalnom tržištu. 

Prilika za dokazivanje na europskoj sceni

Bit će im ponuđena podrška u područjima razvijanja i patentne zaštite proizvoda, ulaska na tržište, jačanja tima ili pristupa početnom financiranju. Također, mogu biti u stalnom kontaktu s 150 partnera iz područja energetike, koji bi im trebali olakšati ulazak na globalno tržište. 

Pobjednici će dobiti novčane nagrade, kao i pristup akceleratoru Highway kojeg podržava tvrtka InnoEnergy.

'Vjerujem kako će i ove godine konkurencija biti jaka te kako će biti teško odabrati pobjedničke ideje. U protekle tri godine je više od stotinu startupova u 23 zemlje srednje i istočne Europe pokazalo interes za sudjelovanjem u ovom natjecanju.

Ovo je idealna prilika poduzetnicima za dokazivanje na europskoj sceni', rekao je Dalibor Marijanović, osnivač i partner Invento Capital Partners, zadužen za podršku natjecanju u Hrvatskoj. 

'Ovo je natjecanje bilo veliko i važno iskustvo za mene i moj tim. Pružilo nam je priliku za prezentiranje i testiranje naših rješenja, ali je jednako tako i otvorilo nove mogućnosti za učenje i generiranje novih poslovnih ideja.  Stvorili smo i mnogo kontakata koji su nam otvorili neka nova vrata u našem današnjem poslovanju', istaknuo je Marko Rašić iz tvrtke Thorium A+. 

  • +2

Najbolji laptopi u 2017.

Izvor: Promo fotografije / Autor: HP

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!