DEEZER I HT

Tko želi besplatno na koncert Pharrella Williamsa u Pariz?

03.10.2014 u 14:47

Bionic
Reading

Korisnici usluga HT-a, ujedno korisnici Deezera, imaju priliku osvojiti dvije ulaznice za koncert Pharrella Williamsa u Parizu 13. listopada, uz plaćenu povratnu avionsku kartu i smještaj za dvije osobe

Put do nagrade je jednostavan: potrebno je samo preuzeti in-app aplikaciju 'Pharrell in Paris' i preslušati album 'GIRL'. Tko više sluša, ima veće šanse za pobjedu, jer će nagradu osvojiti onaj tko bude imao najviše streamova/preslušavanja albuma ili pojedinih pjesama s njega. Nagradna traje od 1. do 5. listopada, a pravo sudjelovanja imaju isključivo punoljetni pretplatnici HT-a i Deezera.

Dobitnik će biti izvučen 6. listopada iz baze korisnika aplikacije Deezer. Nagrada se preuzima osobno u Zagrebu, u prostorijama HT-a, i to najkasnije do 9. listopada 2014. do 17 sati, osim ulaznica za koncert, koje će korisniku biti uručene na blagajni dvorane u kojoj će se održati koncert.

Nagrada:
- 1x2 ulaznice za koncert Pharrella Williamsa u Parizu 13. listopada 2014.
- 1x2 povratne avionske karte na relaciji Zagreb-Pariz-Zagreb
- 1 noćenje za dvije osobe u Parizu

Nagradna igra 'HT i Deezer vode te na koncert Pharrella Williamsa u Pariz!' ima i svoj humanitarni element jer će HT uplatiti pet posto ukupne vrijednosti fonda u korist Hrvatskoga crvenog križa.

Usporedo, Hrvatski Telekom pokrenuo je akciju u sklopu koje možete dobiti godišnju pretplatu na Deezer u pola cijene. Više detalja na ovom linku