OSVJEŽENA LINIJA

Što Samsung nudi novo za kuhinju?

13.01.2015 u 19:09

Bionic
Reading

Osvježena linija kuhinjskih proizvoda uključuje novu verziju pećnice s dvojnim vratima, indukcijskim kuhalom te ugradbeni hladnjak dizajniran da se uklopi, kažu, u bilo koju kuhinju

Samsung je 2013. godine lansirao Club des Chefs, prvu globalnu inicijativu koja je okupila kuhare svjetske klase kako bi surađivali s južnokorejskom korporacijom u razvijanju proizvoda sljedeće generacije.

Rezultat toga su Samsung Chef Collection, kao i aplikacija za tablet računala Chef Collection, koja uključuje originalne sadržaje za kuhanje kod kuće, recepte i savjete samih kuhara.

Aplikacija se ažurira jednom u dva tjedna i sadrži kratke filmove s uputama za korištenje aparata Chef kolekcije kako bi inspirirala korisnike da se odvaže i istraže njena različita obilježja. Bit će dostupna za u proljeće 2015. godine.


Odlučite li se na kupovinu aparata iz kolekcije Chef, moći ćete na ograničeno vrijeme pravo primiti ekskluzivni Chef Collection tablet s već instaliranom aplikacijom, a koji dolazi u paketu s mesarskom daskom te ugrađenim stalkom za sam tablet.

Indukcijske ploče za kuhanjem, korištene u sklopu kolekcije Samsung Chef Slide-In Induction Range s tehnologijom Virtual Flame, dobitnice su CES-ove nagrade za inovaciju. Opremljene su LED osvjetljenjem ugrađenim ispod staklene ploče koja osvjetljava lonac sjajem nalik na vatru. Intenzitet od devet razina virtualnog plamena raste pojačavanjem snage ploče, od krčkanja do vrenja.

Nova ugradbena inačica prošle godine predstavljenog hladnjaka T9000 prilagođena je standardnim kuhinjskim ormarićima. Bit će dostupna od proljeća ove godine.

Samsung je dodao nove ugradbene modele liniji hladnjaka Food Showcase. Svi modeli iz te linije imaju svojstvo Metal Colling, ugrađeno u unutrašnjost prednjih vrata u svrhu zadržavanja hladnog zraka i održavanja optimalne temperature hladnjaka. Bit će dostupan uskoro.