TEHNO SAVJETI

Što drugi vide kada ih blokirate na WhatsAppu?

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 11.08.2020 09:06
  • Objavljeno 11.08.2020 u 09:06
tportal

Izvor: Creative Commons / Autor: NN

Ako nekog odlučite blokirati u WhatsAppu, nećete više unutar aplikacije primati njihove poruke, pozive i objave statusa

WhatsApp je super popularna aplikacija za čavrljanje koju mnogi koriste kao glavnu metodu digitalne komunikacije. Ona je jako korisna za grupne razgovore s prijateljima, no ponekad neke nepoželjne razgovore treba privesti kraju. Za to služi opcija za blokiranje koja vas može spasiti od poziva ili tekstualnih poruka koje stižu od nepoznatih brojeva ili poznatih osoba koje vas zanovijetaju.

Koji god vaš problem bio, blokiranje je jednostavni i bezbolni proces. Pitanje je, doduše, što se dogodi kada nekog odlučite blokirati ili on blokira vas.

Za početak, u prozoru za čavrljanje nećete vidjeti kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, prestat ćete od njega primati poruke. Čak i ako ih odluče slati, nikad se neće pojaviti na vašem telefonu. Nadalje, vaše informacije (status, promjena profilne slike, oznaka 'posljednji put viđen' - neće biti vidljive osobi koju ste blokirali.

Blokiranje osobe na WhatsAppu će možda prekinuti direktni kontakt s osobom, no neće ga izbrisati iz vašeg imenika. Kako biste to napravili, kontakt ćete ručno morati izbrisati iz imenika vašeg telefona. Blokadu također možete maknuti, što znači da ako vam treba mala pauza, i dalje ćete moći s osobom razgovarati kada blokadu odlučite poništiti, zaključuje Business Insider.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!