'XPG DAZZLE'

Stiže RAM za za ljubitelje dobrih performansi i LED osvjetljenja

04.05.2016 u 07:51

Bionic
Reading

Jedan od vodećih proizvođača memorijskih modula i NAND flash proizvoda, ADATA, danas je otkrio XPG Dazzle. Riječ je o DDR4 radnoj memoriji s LED osvjetljenjem, prvoj takvoj u ponudi ovog proizvođača

Privlačan izgled zahvaljujući rashladnom oklopu i integriranim LED-icama upotpunjuju i visoke performanse te energetska učinkovitost ove DDR4 radne memorije. ADATA navodi kako je za LED-ice korišten patentirani sustav AVEXIR-a, a što će svakako cijeniti tzv. case modderi te PC entuzijasti.

ADATA će XPG Dazzle DDR4 radnu memoriju ponuditi u paketima 8GBx2, 8GBx4, 16GBx2 te 16GBx4 s brzinama od 2.400MHz pa sve do 3.200MHz. Ipak, naglasak ovog proizvoda stavljen je na unaprijeđenje postojećeg i prepoznatljivog XPG dizajna modula.


Sama DDR4 memorija pruža niz prednosti u odnosu na DDR3 RAM. No, posebno vrijedi izdvojiti snižen radni napon (s 1,5V na 1,2V), koje donosi stabilnije radno okružje i prilikom podizanja radnog takta. ADATA navodi i kako XPG Dazzle koristi jedinstvenu tehnologiju (TCT) u svhu unaprijeđenja hlađenja modula, a PCB-ovi su napravljeni od 10 slojeva.

'XPG Dazzle LED DDR4 memorijski moduli sastavljeni su od visoko-kvalitetnih čipova koji su izabrani uz strogi procesa filtriranja. Također koriste i visoko-kvalitetne PCB-ove i dizajn koji prolazi kroz rigorozna testiranja pouzdanosti i kompatibilnosti koja nadmašuju tipična testiranja mainstream modela memorijskih modula kako bi osigurali što dulji radni vijek i veću izdržljivost. Kao i sav ADATA-in RAM, XPG Dazzle donosi doživotnu garanciju što kupcima omogućuje još bezbrižnije korištenje', poručuje ADATA.