TEHNO NOVITETI

Stiže nadogradnja: WhatsApp uskoro uvodi nekoliko dobrodošlih promjena

15.06.2021 u 06:38

Bionic
Reading

Poznata će aplikacija, pored sažetije liste poruka, uvesti i mogućnost pohrane razgovora na Google Drive uz opciju zaštite zaporkom

Prema najnovijem izvješću WABetaInfoa, WhatsApp će uskoro dobiti malu vizualnu nadogradnju. Poznata aplikacija je u beta verziji več počela isporučivati promjene u korisničkom sučelju verzije za Android.

Najnovija vijest o manjim kozmetičkim izmjenama stiže neposredno nakon one o nešto većim.

WhatsApp je u jednoj od nedavnih beta verzija uveo izmjenu boje podsjetnika i prozorčića, no to je, kao što to obično ide s beta značajkama, odlučio otkazati.

Novitet o kojem je riječ učinit će čitanje poruka puno udobnijim iskustvom. Oblačići unutar razgovora u najnovijoj beta verziji aplikacije riješili su se međusobnih razmaka, učinivši cijelu stvar puno kompaktnijom i preglednijom.

WhatsApp će također uskoro uvesti još jednu dobrodošlu opciju za sve koji bitne razgovore žele arhivirati. Razgovori pohranjeni na Google Drive bit će enkriptirani te će se moći, prenosi izvor, zaštititi zaporkom. Sigurnosna nadogradnja istovremeno stiže na obje popularne platforme - dobit će je svi korisnici Androida i iOS-a.

Dan dolaska svih navedenih noviteta, kao i kod svih beta značajki, još nije poznat.