IMPRESIVNO

Stardew Valley prodan u više od milijun primjeraka

16.04.2016 u 07:21

Bionic
Reading

Za igru na kojoj je radio samo jedan čovjek te koja je u Early Accessu provela više od dvije godine rezultati poput ovih vrlo su dobra vijest

Concerned Ape, koji je za Stardew napravio glazbu, dizajn, programiranje i grafiku, ponosno je potvrdio kako se njegova simulacija farme vrlo dobro prodaje. U nešto manje od dva mjeseca Stardew Valley kupilo je preko milijun vrlo sretnih kupaca.

Predstavnik Chucklefisha potvrdio je u Polygonu kako je igra na Steamu prodana u 1.007.000 kopija. Ovo su poprilično dobri rezultati uzmemo li u obzir to da je do 8. ožujka prodana u 425.000 primjeraka

Ovakav razvoj situacije definitivno odgovara njenom tvorcu Ericu Barroneu, no zarada mu, čini se, nije promijenila dugoročne planove.

'Doista ne želim da mi uspjeh promijeni život. Moj životni stil će jednostavno ostati nepromijenjen. Moji planovi što se karijere tiče također ostaju nepromijenjeni. Jednostavno obožavam raditi igre i to planiram nastaviti. Ako išta drugo, ovo znači da se napokon mogu malo opustiti i raditi igre bez nekog prevelikog financijskog pritiska', kaže skromni autor.

Ako ne znate koliko je njegova igra zapravo fenomenalna, obavezno bacite pogled na našu recenziju, u kojoj, među ostalim, objašnjavamo zbog čega je to simulator farme skrojen za ljude koji doista nemaju pojma što da rade sa sobom.