ČETIRI GODINE RAZVOJA

Starbound konačno dobiva finalnu verziju

06.04.2016 u 14:06

Bionic
Reading

Chucklefisheva istraživačka igra Starbound definitivno spada među kultne naslove, što je prilično bizarno uzmemo li u obzir da još službeno nije izašla

Ovo će se, naravno, uskoro promijeniti. Developer igre Chucklefish svečano je objavio kako veliko izdanje Starbounda 1.0 stiže uskoro. Da, konkretan datum izlaska iz early accessa još nije definiran, no dobro je znati da kreator negdje u vidokrugu ima okvirni datum izlaska finalne verzije igre.

Jasno, nadogradnje će nastaviti pristizati i nakon toga, no, hej - barem možemo reći da je ovaj monumentalni projekt nakon čak četiri godine rada konačno blizu završetku. Motivacije mu očito nije usfalilo s obzirom na to da je igra u prvih mjesec dana prodana u više od milijun primjeraka.

Starbound combat trailer


Da budemo jasni - Chucklefish nije jedan od developera koji ne znaju što rade sa svojim projektima. Nedavno je izdao ConcernedApeovu fantastičnu simulaciju farme Stardew Valley, čiju recenziju možete pročitati ovdje

Što se Starbounda tiče, izrazito nam je drago da se od svoje pojave na Greenlightu već davne 2013. konačno došao do verzije koju možemo nazvati... pa... konačnom.