SONY 4K HDR TV

Sonyjevi televizori spremni su za PlayStation 4 Pro

19.11.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Televizori Sony 4K HDR savršeni su saveznici gejmerima koji žele iskoristiti mogućnosti PlayStationa 4 Pro (PS4 Pro), najnovije konzole tvrtke Sony Interactive Entertainment

Uz Sonyjeve 4K HDR televizore, korisnici će moći uživati u naslovima za PS4 u 4K kvaliteti (ili višoj rezoluciji), kao i u još boljoj grafici i većem broju kadrova u sekundi. Tehnologija X-tended Dynamic Range Pro omogućava jači kontrast između najsvjetlijih i najtamnijih nijansi, kao i tri puta veći opseg osvijetljenosti nego kod konvencionalnih LED televizora.

Sonyjevi 4K HDR televizori pružaju visoku osvijetljenost i kontrast zahvaljujući tehnologiji Triluminos, zaslužnoj za zasićenost boja i suptilnost koja će oživjeti vaše omiljene naslove. Sa širokom paletom boja i prirodnijim tonovima, bit ćete u prilici vidjeti svaki detalj.


'Uvijek nastojimo omogućiti najbolje iskustvo svojim korisnicima. Razlika koju 4K prikaz pruža sportskim, filmskim i drugim zabavnim sadržajima je nevjerojatna, a serijom 4K HDR televizora zadovoljstvo nam je pružiti igračima još bolje iskustvo nego što je to bilo moguće do sada', navodi Motoi Kawamura, čelnik TV marketinga i planiranja proizvoda u tvrtki Sony Europe.

U seriji Sonyjevih 4K HDR televizora, među kojima su i modeli ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 i XD75/70, moguće je pronaći uređaj prilagođen različitim, recimo to tako, budžetima. Više informacija možete pronaći na https://www.sony.hr/