XPERIA M5

Sonyjeva 'super srednja klasa' stiže u Hrvatsku!

02.02.2016 u 06:46

Bionic
Reading

Sony priopćava kako paralaleno s dolaskom u Europu njihov novi model Xperia M5 stiže i u Hrvatsku, u drugoj polovici veljače. Riječ je o pametnom telefonu koji pripada višoj srednjoj klasi, što se može vidjeti i po tehničkim karakteristikama

'Nakon uspjeha modela Xperia M4 Aqua koji je podigao ljestvicu i, zahvaljujući vrhunskoj kameri i karakteristikama, uveo novu kategoriju 'super srednje klase', Xperia M5 stiže s još impresivnijom stražnjom kamerom s 21,5 MP, koja vam omogućava da snimite posebne trenutke kvalitetno poput profesionalca. Kada se ne možete dovoljno približiti objektu, 5x Clear Image zum omogućava približavanje kadra bez gubitka kvalitete', stoji u priopćenju. Očekuje se da će preporučena maloprodajna cijena uređaja biti oko 3.500 kuna.


Naravno, riječ je o poznatoj i izvrsnoj Sonyjevoj kamerici poznatoj po svom hibridnom autofokusnom sustavu koji se aktivira za svega 0,25 sekundi. Pored toga, uređaj može snimati i video materijal u razlučivosti 4K, a ljubitelji 'selfija' će uživati u mogućnostima 13MP kamerice smještene sprijeda.

Srce uređaja čini MediaTek Helio X10, 64-bitni čip s osam procesorskih jezgri uparen s 3GB radne memorije. Tu je još i baterija od 2.600mAh, 4G povezivost i mogućnost proširenja spremišnog prostora microSD karticama.

Više detalja o uređaju moguće je pronaći ovdje