Xiaomi

Snaga Mi Note 10

29.01.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Prvi pametni telefon koji ima glavnu kameru od 108 MP. Kamera daje zadivljujuće fotografije u ultra visokoj rezoluciji. Glavnu kameru prati telefoto kamera od 5MP koja ima mogućnosti 50x digitalnog i 10x hibridnog zooma. Na prednjoj strani velikog zaslona smjestila se selfie kamera od 32 MP koja je obogaćena umjetnom inteligencijom

Mi Note 10 ima veliki FHD+ 3D zaobljeni AMOLED zaslon od 6,74“, a ovog puta Gorilla Glass 5 štiti cijeli uređaj. Kako bi bez brige uživali u čarima i mogućnostima zaslona tu je certifikat TÜV Rheinland koji štiti oči od štetnog plavog svijetla.

Njegova baterija može izdržati više od dva dana bez punjenja, zahvaljujući iznenađujuće velikom kapacitetu od 5260 mAh. Baterija se puni uz pomoć brzog punjača 30W koji dolazi u prodajnom paketu.

Redmi Note 8T dolazi sa odličnom nadogradnjom

Redmi Note 8T svojim dizajnom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegovo stakleno kućište u kombinaciji sa sivom prelijevajućom bojom je apsolutni pogodak.

Prednju stranu uređaja prekriva zaslon do 6,3“ u kojem se smjestila selfie kamera od 13 MP. Kamera daje vrhunske fotografije koje se mogu kombinirati s predivnim filterima. Jake kamere omogućuju snimanje fotografija u 19 puta većoj rezoluciji od rezolucije zaslona.

Glavna prednost Redmi Note 8T je NFC. To je bežična tehnologija koja funkcionira na minimalnim udaljenostima i koja omogućuje da vaše kartice za plaćanje budu na jednom mjestu – u mobilnom telefonu.

Redmi Note 8 Pro s procesorom za gamere!

Baterija velikog kapaciteta i snažni procesor su dvije najveće prednosti ovog pametnog telefona. On odgovara svakom zaljubljeniku u video igre. Helio G90T procesor osim što omogućava da uređaj radi fluidno, također omogućuje i uživanje u čarima video igra bez prekida. Uživanje u video igrama može potrajati satima , no kod ovog uređaja nema straha od pregrijavanja jer ima ugrađeno tekuće hlađenje.

Baterija ima kapacitet 4500 mAh, a bez punjenja može podržati 10 sati gaminga. Sve to nadopunjuje punjač od 18 W koji dolazi u prodajnom paketu.

Kompanija Samsung potpisuje kamere. Četiri primarne kamere predvodi prednja kamera od 64 MP. Kvaliteta snimke i fotografije je neupitna, video zapisi su u visokoj 4K rezoluciji, a fotografije su u ultra visokoj rezoluciji. Prednja kamera ima 20 MP je unaprijeđena Al tehnologijom i bokeh efektom.