GOG U AKCIJI

Skinite izvrsni Saints Row 2 besplatno

20.04.2017 u 14:50

Bionic
Reading

Poznati digitalni dućan Good Old Games svoje posjetitelje odlučio je obradovati sjajnim popustima i jednom izvrsnom, sada besplatnom igrom

Akcija na GOG-u slavi ostavštinu Volitionove parodije na Grand Theft Auto najnovijom akcijom. Svi dosadašnji nastavci Saints Rowa su na iznimnim popustima, a drugi besplatan. Na GOG-u, podsjetimo, odnedavno su dostupni svi nastavci i ekspanzije Saints Rowa, a kako bi to proslavili, svima su im spustili cijenu. Svi nastavci su, konkretno, spušteni za dvije trećine izvorne cijene, i to još cijela dva tjedna, što je zbilja izvrsna stvar. Saints Row 2 je besplatan (ali kraće vrijeme).

Kako biste ga skinuli, odite do GOG-a i kliknite na banner. Trebat će vam samo GOG račun bez ikakvog dodatnog downloadanja softvera. Ovaj čuveni nastavak poznat je po velikim problemima s optimizacijom na PC-ju, no budite uvjereni da su autori kroz ovih par godina od njegova izlaska 2009. Igra će biti besplatna još dva dana pa požurite!

Ako vam je potreban još jedan motiv zašto zaigrati SR2, podsjetimo da u njemu kao predsjednik Amerike vodite nemilosrdni rat protiv vrlo zločestih vanzemaljaca.

Trailer za Saints Row 2 Izvor: Društvene mreže / Autor: GOG

Za više informacija o akcijskim cijenama i mogućnost downloada besplatnog Saints Rowa 2 posjetite službene stranice Good old Gamesa.