NOVI MODEL

Seat Ateca stigla na hrvatsko tržište

24.10.2016 u 16:01

Bionic
Reading

Seatov SUV dostupan je u prodajnim salonima, dizelska verzija cijenom kreće od 177.015 kuna, a Seat navodi kako su neki kupci automobil naručili naslijepo

Seat Ateca, vrući novi španjolski SUV nakon Zagreb Autoshowa na kojem je početkom travnja doživio svoju hrvatsku premijeru, sad je dostupan i u prodajnim salonima.

Ulazna cijena ovog automobila s opremom Reference i motorom malog obujma jedne litre koji razvija 115 konja iznosi 148.026 kuna, a cijena je osnovnog dizela obujma 1.6 litara 177.015 kuna.


Cijena izvedbe koja je želja mnogih kod ovakvih vrsta vozila - s pogonom na sve kotače, ručnim mjenjačem, dvolitrenim TDI motorom i opremom Style iznosi 210.845 kuna. Osim navedenih, u ponudi je paleta TSI benzinaca i TDI dizelaša snage do 190 konja koji se mogu prenositi na prednju ili obje osovine, a mjenjači su ručni ili automatizirani ručni DSG s dvije spojke.

Iscrpan niz tehnoloških opcija proteže se od punih LED glavnih svjetala preko širokog portfelja sustava potpore za vozača, poput inovativne potpore kod prometnog zastoja i novog sustava Emergency Assist, sve do paketa najsuvremenijih infotainment sustava sa zaslonima na dodir veličine osam inča te tehnologije Full Link.