JOŠ TJEDAN DANA

Saznali smo kako funkcioniraju prijateljstva u Mass Effect: Andromeda

13.03.2017 u 06:47

Bionic
Reading

Još nas tjedan dana odvaja do novog Mass Effecta: Andromede, što znači da je došao red za prezentaciju misija lojalnosti. Još ih nećemo moći odigrati, no eto - BioWare je tijekom konferencije PAX East predstavio kako će one funkcionirati

U demonstraciji je moguće vidjeti misiju vezanu uz člana posade Liama Koste. Ove vrste misija nisu postojale u trećem Mass Effectu, no u drugom nastavku bile su i te kako bitne. Pomogle su produbiti priče svih sporednih likova te su igraču pružile priliku da se s njima zbliži. Onako, zbilja puno. Ove misije su ujedno i igraču dali velik razlog zašto se emotivno investirati u odnos među likovima, što je jako zgodan inventivan trik.

Panel BioWarea na PAX Eastu Izvor: Društvene mreže / Autor: TheModernCameraGuy

Mass Effect: Andromeda na PC dolazi 23. ožujka. Pretplatnici Origin Accessa igru će moći isprobati u desetosatnom temou koji uključuje igru za više igrača i niz misija iz kampanje za jednoga igrača. Početak testiranja je zakazan za 16. ožujka.

Za razliku od skoro svake zapadnjačke visokobudžetne igre u posljednjih nekoliko godina, Andromeda neće imati sezonsku propusnicu, a sve mape za više igrača bit će besplatne.

Ako vas zanima kakvu zvjerku od PC-ja morate imati za pokretanje igre, kliknite ovdje.