KUĆNA ZABAVA

Samsung predstavio Neo QLED i QLED televizore dizajnirane za konzolaški gejming

01.02.2021 u 13:29

Bionic
Reading

Najnovije uzdanice Samsungove QLED i Neo QLED linije televizora dolaze sa značajkama koje kompanija već neko vrijeme koristi na svojim gejmerskim monitorima

Tvrtka Samsung Electronics objavila je da najnoviji modeli Neo QLED i QLED televizora od sada dolaze i s novim gejming mogućnostima.

Najnoviji modeli Neo QLED i QLED televizora u 2021. godini od sada pružaju i značajke nagrađivanih Samsung gejming računalnih zaslona. Linija televizora iz 2021. godine sadrži novu alatnu traku za gejming Game Bar. S 4K rezolucijom, brzinom osvježavanja od 120 Hz i vremenom kašnjenja manjim od 5,8 ms, Neo QLED i QLED napravljeni su za gejming na konzolama nove i stare generacije.

QN90A model televizora od 50 inča te svi ostali QLED modeli od 55 inča nude podršku za AMD FreeSync Premium Pro tehnologiju, koja pruža korisnicima podršku za gejming na računalima i HDR konzolama.

'Korisnici danas traže izuzetne televizore za ultimativno iskustvo videoigara na računalu ili na igraćoj konzoli. Zbog toga nam je bilo presudno nadograditi i optimizirati ključne gejming značajke koje su već bile dostupne na našim nagrađivanim televizorima i računalnim zaslonima. Ova poboljšanja omogućit će korisnicima da u potpunosti urone u svijet videoigara na našim Neo QLED i QLED televizorima.', izjavio je Younghun Choi, izvršni potpredsjednik Odjela za vizualno poslovanje, Samsung Electronics.

Za više informacijama o gejming mogućnostima Neo QLED i QLED televizora posjetite Samsungovu službenu stranicu