MOBILNI SOFTVER

Samsung izbacuje novu nadogradnju za svoje najpoznatije Android smartfone

10.10.2019 u 15:38

Bionic
Reading

Samsung je izbacio nadogradnju za smartfone Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G te je dodao značajke poput poput linka za Windowse, AR Doodle i Live Focus video

Stigao je novi softver za Samsungove mobilne telefone Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G. Nakon što korisnici Galaxy S10 pametnog telefona preuzmu najnoviju verziju softvera, dobit će poboljšani softver za kameru, noćni mod rada i bolju stabilizacju videa Super steady. Vlasnici Galaxy Notea10 dobit će AR Doodle i Live focus snimanje video zapisa.

Brojna poboljšanja

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Aplikacija omogućava povezivanje Galaxyja S10 na PC ili Mac računala pomoću običnog USB kabela. Dodana je i opcija Link to Windows koja omogućava Galaxyju S10 bežično povezivanje s Windows 10 računalom. Softver omogućava pregledavanje sadržaja, slanje i primanje poruka te pregledavanje nedavnih fotografija iz galerije na računalu.

Samsung Galaxy Note10+ - slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije Pass i Messages. Sada je postavljanje Samsungovog digitalnog sustava za biometrijsku prijavu na web stranice i usluge dodatno pojednostavljeno, a u aplikaciju Messages dodane su nove ikone za ubacivanje fotografija i videozapisa smještene s lijeve strane tekstualnog prozora.

Ažuriranje donosi pojednostavljeno korištenje galerije fotografija, pretraživanje uređaja te novi 'inteligentni Wi-Fi'.

  • +5
Samsung Galaxy Note10 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina