GLASINE SU BILE TOČNE

Sada znamo kako izgledaju Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

26.02.2015 u 21:08

Bionic
Reading

Tek nekoliko dana je preostalo do službenog otkrivanja Samsungove sljedeće perjanice (ili više njih), a procurene slike konačno otkrivaju finalno lice uređaja Galaxy S6 i S6 Edge. Fotografije nadolazećih modela na sve načine odgovaraju prethodnim glasinama o uređajima, baš kao i zaštitnim kućištima proizvođača Verus

Na prvi pogled je uočljiva nešto veća i oblija 'home' tipka na uređaju, nasuprot glasina koje su govorile da se u Samsungu planiraju okaniti te značajke za novu perjanicu. Stražnja strana uređaja pak potpuno odgovara prikazu zaštitnih kućišta, koje je nedavno otkrio Verus pa su šanse da je riječ o dobro osmišljenoj prijevari nešto manje.

Samsung inovaciju planira uvesti posebno izvedenom verzijom perjanice S6, vjerojatnog naziva S6 Edge. Dok će uređaj itekako biti prepoznatljiv pripadnik Galaxy linije, krasit će ga zaobljeni ekran na bočnim stranama - nešto manje izražen od onoga na modelu Galaxy Note Edge, a čini se kako je procurila i prva fotografija koja ga prikazuje u punom sjaju: