NA JANKOMIRU

Rimac organizira ture po tvornici, evo što sve možete vidjeti za 30 eura

13.10.2023 u 15:53

Bionic
Reading

Ako vas zanimaju tvornica Rimac Automobila, njihova postrojenja i pogon na Jankomiru u Zagrebu, možete ih obići kroz turističku turu. Mate Rimac je na Facebooku objavio da njegova tvrtka nudi obilazak tvornice i svih postrojenja unutar nje

Prema informacija službenoj internetskoj stranici Rimac Automobili, cijena ture iznosi 30 eura po osobi. Studenti i osobe mlađe od 18 godina pogon mogu obići po cijeni od 10 eura. Pritom posjetitelji dobivaju vodiča na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Tijekom posjeta, posjetitelji će imati priliku saznati sve o povijesti Rimčeve tvrtke, razgledati showroom, proizvodne linije gdje se izrađuju presvlake, ožičenje, proizvodnju baterija, kao i montažu automobila te 'hipergaražu'.

Svaka tura može primiti do 25 odraslih osoba ili 45 djece i studenata, a tvornicu možete obići ponedjeljkom i četvrtkom u 10 ili 13 sati ili u petak u 10 sati. Probne vožnje u Neveri nisu moguće za posjetitelje, već samo za kupce.

'Zbog Matinih obveza ne možemo obećati da ćete ga imati prilike upoznati. Možda ćete ga imati priliku vidjeti kako radi s nekim od naših inženjera ili tehničara', navode iz Rimac Automobila na stranici.

  • +43
Rimac Automobili Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić