GEJMING

Restaurirana verzija kultnog Crysisa razljutila fanove, razvojni tim obećao 'uljepšavanje'

02.07.2020 u 11:43

Bionic
Reading

Nakon što je u javnost procurio foršpan nadolazećeg Crysis Remastereda, obožavatelji su ostali razočarani grafikom koja, prema svemu sudeći, nije ni blizu današnjih standarda

Odmah nakon što je Crytek najavio novu verziju kultnog Crysisa, obožavatelji su jedva čekali vidjeti koliko će igrina poznata grafika zasjajiti na platformama nove generacije. Nažalost, foršpan koji je procurio online priča drugačiju priču. Štoviše, igra izgleda tako loše da je Crytek službeno najavio odgodu njezinog izlaska. Nova poboljšana verzija zbog ovoga će izaći nekoliko tjedana kasnije, izvještava The Verge.

Izvor: Društvene mreže / Autor: EvilBros

Podsjetimo, Crysis je znanstveno fantastična pucačka igra iz prvog lica koja je izvorno izašla na PC-ju, PlayStationu 3 i Xboxu 360 te je bila hvaljena zbog napredne grafike. Nakon što je kompanija odlučila restaurirati igru s 'teksturama visoke kvalitete i poboljšanim 3D modelima', svakog je zanimalo kako će igra izgledati.

Crytek je objavio da je svjestan procurenog foršpana i razočaranih fanova te da će provesti nekoliko dodatnih tjedana poboljšavajući igru. 'Dodatno vrijeme će nam omogućiti da Crysis Remastered dosegne standarde kakve ste očekivali od Crysis serijala' piše u službenoj objavi.

Valja naglasiti da su odgode poput ove relativno česte u gejming industriji te da se nerijetko znaju desiti nekoliko puta tijekom igrinog razvojnog procesa.