ZA NOVE KLINCE

Reboot klasika Jumanji napušta stolne igre i odlazi u svijet videoigara

30.03.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Stolne igre su out, a nove su in - barem tako zaključuju producenti i redatelj reboota poznatog filma s Robinom Williamsom u glavnoj ulozi

U prvom pogledu na Jumanji: Welcome to the Jungle, otkriveno je kako za zaplet ovog puta nije zaslužna društvena igra, kao što je to bio slučaj sa izvornikom iz 1995.

Tijekom Sonyjevog panela na CinemaConu Dwayne 'The Rock' Johnson (jedan od glavnih glumaca) obožavateljima je predstavio i dio snimke iz filma, piše Hollywood Reporter.

U nadolazećem rebootu nekoliko srednjoškolaca pronađe prastaru konzolu (!) na kojoj je, pretpostavljamo, instaliran Jumanji. Nakon što odaberu likove, oni se doslovno pretvore u svoje avatare i teleportiraju se u džunglu.

Prateći estetiku videoigara, svi likovi su, realno, karikature - no to, pretpostavljamo, cijelom filmu daje ekstra šarm. Primjera radi, šminkerica se pretvori u Jacka Blacka dok se nerd pretvori u Dwaynea Johnsona. Johnson je također spomenuo da će film velikim dijelom biti homage prvom filmu, a reboot će biti snimljen u čast Robinu Williamsu.

Jumanji: Welcome to the Jungle u kina stiže 29. prosinca 2017.