OGLASI

Provjerite tko ovoga tjedna zapošljava u IT sektoru!

26.06.2017 u 08:15

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih servisa za smještaje i putničke aranžmane, Booking.com, osnovan 1996., trenutno nudi nekoliko IT pozicija među kojima su: Product Manager E-Commerce, Front End Developer, Software Developer/Software Engineer, UX Designer i Data Scientist. Poslodavac je u prošloj godini

Nivas d.o.o. digitalna je agencija iz Zagreba, koja posluje na 3 kontinenta, inspirirana tehnologijom, prirodom, glazbom, umjetnošću i komunikacijom. Trenutno nudi dvije pozicije za zaposlenje i to na djelatnostima: PHP web developer i Client-side (front-end) web developer. Oglasi su aktivni do 3. srpnja pa pripremite životopise i prijave!

Labirint d.o.o. je profesionalna tvrtka za razvoj softvera koja je već 20 godina na tržištu, a ujedno je i dio nizozemske kompanije Cenosco BV. Zajedno, Labirint i Cenosco timovi rade za utjecajnu grupu klijenata u industriji inženjera. Za potrebe svoje tvrtke traže stručnjake koji mogu popuniti pozicije: Senior Implementation Developer te Senior Application Developer, a prijave za oba posla traju do 20. srpnja.

Tvrtka Ergomed PLC, osnovana 1997. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji, bavi se razvojem lijekova i sigurnosnih rješenja za farmaceutsku industriju; a danas posluje u preko 50 zemalja. Trenutno im nedostaje stručnih ljudi za pozicije: The Senior IT QA/CSV Associate i IT Project Manager/Business Systems Analyst pa se za ove poslove prijavite do 27. lipnja!

Jedan od najpoznatijih servisa za smještaje i putničke aranžmane, Booking.com, osnovan je 1996., a sada za najam nudi preko 1.243.979 nekretnina, hotela, motela i drugih oblika smještaja u 227 zemalja i teritorija. Trenutno su otvorili nekoliko IT pozicija među kojima su: Product Manager E-Commerce, Front End Developer, Software Developer/Software Engineer, UX Designer i Data Scientist. Poslodavac je u prošloj godini relocirao preko 200 IT profesionalaca, a zaposlenicima je osiguran i popust na usluge servisa. Prijave za sve pozicije traju do 31. srpnja.

Mavenir systems tvrtka je koja pruža telekomunikacijske usluge s globalnim sjedištem u Teksasu i inženjerskim podružnicama diljem svijeta – pa i u Hrvatskoj. Cilj tvrtke jest implementacija glasovnih protokola preko interneta te video sustavi, tekstualni sustavi i sustavi poruka za njihove mnogobrojne klijente. Zapošljavaju na poziciji Android/iOS Developer, a na oglas se možete prijaviti do 4. srpnja.