SPECTRA ASSURE

Proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem

26.03.2024 u 11:16

Bionic
Reading

Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera. Nagrada Globee je vodeći autoritet u prepoznavanju poslovne izvrsnosti, priopćili su iz ReversingLabsa

Iako napadi na lanac nabave softvera bilježe povećanja i od 1000 posto, vrlo malo organizacija ima adekvatne zaštite. Često ni proizvođači ni poslovni kupci softvera ne mogu pouzdano utvrditi je li im softver ugrožen ili neovlašteno mijenjan.

'Spectra Assure je prvi i za sada jedini proizvod u sigurnosnoj industriji koji složenu binarnu analizu izvodi pomoću umjetne inteligencije. Čini ono što drugi alati za sigurnost aplikacija ne mogu – prepoznaje zlonamjerni softver, neovlašteno mijenjanje, curenje tajni, ranjivosti, slabe mjere za ublažavanje i još mnogo toga. Time omogućuje kompanijama da steknu puno povjerenje u softver prije nego što ga isporuče, kupe, puste u produkciju ili ažuriraju', tvrde iz ReversingLabsa.

'Izuzetno smo ponosni na to što je naš proizvod Spectra Assure ponio zlatno Globee odličje za sigurnost lanca nabave softvera. Trenutno se i proizvođači i kupci softvera muče s vidljivošću rizika i prijetnji u softverskim paketima, te nerijetko u lancu nabave imaju slijepe točke', rekao je Mario Vuksan, suosnivač i direktor ReversingLabsa.

Godišnje nagrade Globee za kibernetičku sigurnost (Globee Cybersecurity Awards 2024) dodijeljene su jubilarni 20. put. Popis dobitnika je ovdje.