galaxy note 9

Procurile su fotografije novog Samsungovog smartfona, evo što je posudio iz serije S

19.07.2018 u 07:14

Bionic
Reading

Za tri tjedna Samsung će u New Yorku predstaviti novi Note, a već su procurile navodne fotografije uređaja. Po svemu sudeći, bit će vrlo sličan prethodniku, no jednu je stvar ipak posudio iz serije S

Izgleda da će nadolazeći Galaxy Note 9 tvrtke Samsung izgledati kao modernija verzija Galaxy Notea, piše Busines Insider.

O dizajnu Galaxy Notea 9 ne zna se puno više od toga, sudeći po dvije fotografije koje su procurile na Slashleaks i navodno točno prikazuju taj model.

Ako su doista originalne, Note 9 izgleda prilično slično svom prethodniku, Noteu 8, što ni u kom slučaju nije loše jer se taj smartphone nema čega stidjeti.

Fotografije također upućuju na to da je na Noteu 9 senzor prepoznavanja otiska prsta smješten ispod kamere kao i kod Galaxyja S9. Ako doista i bude tako, bit će lakše doći do senzora i osjetiti ga, za razliku od starijeg Note modela.

Na pozadini telefona je naljepnica na kojoj piše 'Ne objavljuj', što je pomalo ironično, a nekima ulijeva nadu da su fotografije autentične. Na istoj stranici moguće je vidjeti i sliku prednje strane mobitela.

Ipak, valja naglasiti kako nadolazeći model ne mora nužno tako izgledati.

U svakom slučaju, brzo ćemo saznati što je istina, a što ne jer je Samsung već poslao pozivnice za svoj događaj 9. kolovoza u New Yorku, gdje se očekuje da će objaviti Galaxy Note 9. Poziv nagoviješta živopisno obojene S Pen olovke koje dolaze s novim Noteom, a neke glasine tvrde da će i smartphone biti dostupan u niz sličnih živih boja.

  • +11
Samsung Galaxy Note 8 Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung