KONFERENCIJA

Prijavite predavanje za WebCamp

27.08.2013 u 15:42

Bionic
Reading

Jednodnevna konferencija, koja će biti održana u Zagrebu 26. listopada, traži prezentacije vezane uz razvoj web stranica i aplikacija, kao i predstavljanje specifičnih tehnologija

Želite li predavati na ovogodišnjem izdanju konferencije WebCamp, predavanje možete prijaviti već sad. Bit će održana 26. listopada u prostorima Hrvatske gospodarske komore na adresi Nova cesta 7, Zagreb.

Prve ulaznice puštene u opticaj u srpnju su podijeljene u svega sat vremena. Želite li rezervirati ulaznicu, nova runda bit će na raspolaganju od 28. rujna od 9 sati moći rezervirati ulaznicu putem sustava Entrio. Ulaz na konferenciju je i ove godine 0 kn uz prethodnu rezervaciju.

Uvjet za odabir predavanja za WebCamp Zagreb 2013 je izrazito tehnička tema vezana uz razvoj web stranica i aplikacija ili predstavljanje specifičnih tehnologija.

Izbor tema je širok te može biti vezan uz arhitekturu aplikacija do alata za razvoj, izrade web stranica za mobilne uređaje ili testiranje aplikacija.

Prijava predavača moguća je do 9. rujna dok će konačan raspored predavanja, koja će se odvijati u dva paralelna smjera, biti objavljen 16. rujna.

'Trudit ćemo se osigurati zanimljiv plan predavanja koji će pokrivati aktualne trendove razvoja web stranica i aplikacija te ne sumnjamo da ćemo u iduća dva tjedna zaprimiti niz kvalitetnih prijava. Izbor nam sigurno neće biti lagan.

WebCamp je prilika za povezivanje s kolegama iz zajednice te prilika za čuti zanimljiva iskustva ljudi koji rade na sjajnim projektima. Nadamo se samo da ćemo moći osigurati mjesta za sve zainteresirane sudionike jer nam ulaznica ponestaje, a još je dva mjeseca do konferencije', izjavio je Miro Svrtan, član organizacijskog tima WebCampa.

Konferencija se odvija u organizaciji osam korisničkih grupa - Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP, Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb - čiji se predstavnici nalaze u stručnom žiriju koji će odlučiti o konačnom rasporedu predavanja.