GEJMING

Povratak klasika - majstori iza Castle Crashersa najavljuju novi Alien Hominid

31.01.2020 u 11:15

Bionic
Reading

Behemoth, nezavisni studio karakterističan po jednostavnom vizualnom stilu, šašavom humoru i izvrsnim igrama najavio je dolazak nastavka jednog od njihovih najpoznatijih naslova do danas

Studio odgovoran za arkadno-borilačku igru Castle Crashers upravo je najavio svoju petu igru koja, prema svemu sudeći, seže prema njihovim korijenima.

Alien Hominid Invasion vraća sjećanja na njihovu prastaru igru objavljenu na Newgroundsima. Alien Hominid je nakon uspjeha na tada popularnoj platformi stigao na hrpu drugih igraćih konzola i uređaja uključujući PS2, Xbox, Game Boy Advance, iOS i Game Cube.

Novi naslov, pored evociranja na neka jednostavnija vremena, ne izgleda kao jednostavni pokušaj zarade na nostalgiji. U traileru studio navodi da se radi o 'kooperativnoj arkadnoj pucačini koja je iz korijena redizajnirani Alien Hominid HD'.

O igri se, pored gore spomenutog šturog opisa i kratkog foršpana na YouTubeu, ne zna ništa, no to bi se moglo promijeniti na ovogodišnjem PAX Eastu i EGX Rezzedu, zaključuje PC Gamer.

GEJMING

Kupili ste Nintendo Switch? Obavezno zaigrajte ove igre

Pogledaj galeriju