DOGOVORENA SURADNJA

Poslovna inteligencija prodavat će SAP-ova rješenja

10.07.2013 u 18:00

Bionic
Reading

Zagrebačka tvrtka će s globalnom softverskom korporacijom raditi na području rješenja SAP Business Analytics i GRC (Governance Risk and Compliance) te za SAP-ovu platformu HANA

Potpisanim ugovorom Poslovna inteligencija stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja navedenog portfelja rješenja na području Republike Hrvatske.

Predviđenim strateškim planom potpisnika ugovora korisnicima će biti omogućena optimizacija i ubrzanje poslovnih procesa te povećanje broja poslovnih prilika uz učinkovitiju uporabu internih resursa.

'Poslovna inteligencija time namjerava osnažiti svoju tržišnu poziciju stvaranjem nove dimenzije poslovanja, čiji je primarni cilj postojećim i potencijalnim korisnicima pružiti cjelovitiji pogled na njihovo poslovanje i tržište', naglasio je Dražen Oreščanin, predsjednik uprave te tvrtke.

'Poslovna inteligencija već duže vrijeme svojim korisnicima u Švicarskoj i Austriji pruža usluge razvoja na SAP Business Objects BI platformi i u tom području imamo nekoliko vrsnih konzultanata. Sada je došlo vrijeme da napravimo i korak dalje kao SAP partner u području analitičkih sustava.

Naša zajednička procjena je da na hrvatskom tržištu već u ovom trenutku postoji potreba za Strategy Management, GRC i SAP HANA rješenjima te vrhunskim uslugama implementacije u tom području, a u sljedećim godinama će ta potreba biti sve veća i veća', rekao je Oreščanin.

'Uvjereni smo kako ćemo ovim partnerstvom osigurati nove projekte u segmentu poslovne analitike. Uvođenjem specifičnih analitičkih i in-memory rješenja na hrvatsko tržište, SAP će u suradnji sa Poslovnom inteligencijom osigurati korisnicima implementaciju najmodernijih proizvoda i aplikacija', rekla je direktorica hrvatskog SAP-a Sonja Popović.