Vodič za Božić 2021.

Pokažite koliko vam je stalo poklonom koji brine o zdravlju voljene osobe

20.12.2021 u 09:38

Bionic
Reading

Božić je pred vratima, a kao i uvijek, osjećamo iznenadnu paniku oko toga što kupiti našim najdražima. Pronaći prave darove za one koje volite nije uvijek lak zadatak. Što moja mama želi? Što moj tata treba? A što si mogu priuštiti? Ovo su pitanja koja si postavljamo dok šetamo trgovačkim centrom ili tražimo savršen poklon na internetu

Kada darivate svoje voljene, razmislite tko su oni. Jesu li trkači? Vode li brigu o zdravlju i kondiciji? Huawei nudi niz uređaja koji su savršeni za svaki ukus tako da ovog Božića zaista možete oduševiti svoje najmilije.

Zdravlje je bogatstvo. Obogatite život svojih najmilijih ovog Božića uz Huawei Watch GT 3

Posljednjih godina zdravlje nam je u prvom planu, a njegovo praćenje važnije nego ikada. Ove godine voljenoj osobi poklonite nešto što će koristiti umu, tijelu i duši.

Dostupan u veličini od 46 mm i 42 mm (po jedna za svakog člana obitelji), novi Huawei Watch GT 3 je dinamičniji i inteligentniji. Uz moderan izgled, naprednu tehnologiju i novi dizajn, ima precizno praćenje zdravlja i kondicije uz TruSeenTM 5.0+, bateriju koja traje 14 dana i osobnog AI trenera trčanja.

Najnoviji Huawei TruSeen 5.0+ omogućuje u potpunosti poboljšanu točnost praćenja otkucaja srca, posebno za vrijeme treninga i dinamičko praćenje otkucaja srca. Osim toga, Huawei Watch GT 3 ima ergonomski dizajnirano 2.5D stražnje kućište sata, s pažljivo poliranim 3D zakrivljenim staklo koje odgovara kostima zapešća. Ovaj dizajn je savršeno ugodan za nošenje i učinkovito smanjuje smetnje vanjskog svjetla i poboljšava kvalitetu praćenja otkucaja srca.

Huawei TruSeen 5.0+ ne samo da dodatno poboljšava točnost praćenja otkucaja srca, već i poboljšava točnost praćenja SpO2. Također, signal je poboljšan inovativnim algoritmom za podešavanje višekanalnog signala, a brzina izlaza SpO2 i stopa točnosti su povećani.

Trajanje baterije je 14 dana kod uobičajenog korištenja, dok Huawei Watch GT 3 od 42mm ima bateriju koja traje 7 dana kod uobičajenog korištenja. Dulje trajanje baterije osigurava cjelodnevno nošenje i kontinuirano korištenje, čak i tijekom spavanja. Huawei Watch GT 3 opremljen je Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom za praćenje spavanja. Može pratiti faze spavanja, otkucaje srca u stvarnom vremenu, disanje u snu i procijeniti kvalitetu sna bez ometanja spavanja.

Kada primatelj vašeg poklona ne spava, može birati između više od 100 načina vježbanja. Dakle, bilo da trče, skaču, skijaju ili plivaju u hladnoj vodi, moći će pratiti metrike i napredak u omiljenim zimskim sportovima. Osim toga, potpuno novi AI trener trčanja znanstveno analizira tjedne podatke o vježbanju, automatski prilagođavajući raspored trčanja za sljedeći tjedan kako biste uvijek napredovali.

Huawei Watch GT 3 savršen je dar za svaku osobu koja želi pratiti svoje zdravlje, ostati povezana i biti u formi.

Uz Huawei Watch GT 3, Huawei je nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon, te Huawei MateBook 14s laptop i MateView GT monitor.