U SKLADU S EU-OM

Pojeftinio HT-ov roaming za surfanje

01.07.2013 u 16:46

Bionic
Reading

Nove opcije Travel&surf privatnim korisnicima nude neograničeno surfanje u inozemstvu po cijeni od 150 kuna tjedno, sa 100 megabajta prometa po maksimalnoj brzini. Osim zemalja EU-a, megabajti uključeni u sve opcije vrijede i u BiH i Srbiji

Dostupne su svim privatnim pretplatnicima te prepaid korisnicima HT-a. Ovisno o duljini putovanja, možete birati želite li opciju aktivirati u trajanju od jedan, tri ili sedam dana.

'Snižavanje cijena te nove podatkovne opcije u roamingu našim korisnicima će omogućiti bezbrižnu komunikaciju diljem Europe.

Pristup internetu korisnicima je na putovanjima posebno važan kako bi mogli saznati sve potrebne informacije te uživati u odmoru i istraživanju novog grada, a uz nove opcije mogu komunicirati bez granica u više od trideset europskih zemalja, neovisno o tome na mrežu kojeg operatora su spojeni', istaknuo je Carsten Filthuth, direktor Odjela za upravljanje ponudom mobilnih korisnika HT-a.

Putujete li na jedan dan, u HT-u preporučuju novu opciju Travel & Surf S koja omogućuje surfanje u trajanju do 24 sata od aktivacije ili do potrošenih 10 megabajta podatkovnog prometa po cijeni od 20 kuna. Ukoliko opcija vremenski istekne ili korisnik potroši sve megabajte uključene u opciju, odmah će o tome dobiti obavijest te ima mogućnost aktivirati novu opciju.

Opcija Travel & Surf M vrijedi tri dana od aktivacije ili do potrošenih 50 megabajta podatkovnog prometa te najviše odgovara korisnicima koji za vikend putuju u zemlje Europske unije, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, a dostupna je po cijeni od 75 kuna.

Opcija Travel & Surf L u trajanju od sedam dana po cijeni od 150 kuna sadrži neograničen podatkovni promet u svim zemljama EU-a, Bosni i Hercegovini te Srbiji. U sklopu te opcije 100 megabajta podatkovnog prometa možete koristiti po maksimalno dostupnoj brzini, a nakon što ih potrošite brzina će biti smanjena na maksimalno 64 kbps.

Opcije možete aktivirati pozivom na broj *136#, slanjem SMS-a sadržaja A na broj 3636 ili na adresi www.hrvatskitelekom.hr

HT je nedavno predstavio i opcije Travel & Talk, kojima privatni i poslovni korisnici u inozemstvu mogu razgovarati po cijeni već od kune po minuti. Više o navedenim opcijama možete pronaći na HT-ovim stranicama

Za poslovne korisnike na raspolaganju su i opcije Travel & Work, koje omogućuju surfanje po cijeni od kune za megabajt u više od 50 zemalja svijeta. Više informacija također na HT-ovim stranicama