U 50 ZEMALJA

HT nudi roaming za kunu po minuti

10.06.2013 u 13:58

Bionic
Reading

Opcija Travel&Talk omogućuje razgovore po cijeni od kune za minutu, a Travel&Work surfanje za kunu po megabajtu u zemljama Europske unije, susjednim državama koje nisu članice EU-a te još dvadesetak zemalja diljem svijeta

Što se razgovora za privatne i poslovne korisnike tiče, opcija Travel&Talk S uz mjesečnu naknadu od 40 kuna omogućuje korisnicima 20 minuta razgovora iz bilo koje od 50 zemalja svijeta, opcija M uz mjesečnu naknadu od 150 kuna omogućuje 100 minuta razgovora, a opcija L uz mjesečnu naknadu od 350 kuna pruža 350 minuta razgovora.

Ako ste poslovni korisnici, u inozemstvu ćete moći surfati već po cijeni od kune za megabajt. Opcija Travel & Work S uz cijenu od 75 kuna sadrži 25 MB podatkovnog prometa. Opcija M po cijeni od 200 kuna omogućuje 100 MB podatkovnog prometa, a opcija L po cijeni od 500 kuna 500 MB podatkovnog prometa.

'Cijene u našim novim opcijama značajno su povoljnije od onih reguliranih cjenikom Europske unije. Pored zemalja EU-a, one uključuju zemlje u koje naši korisnici najčešće putuju te s kojima poslovno surađuju.

Ulazak Hrvatske u EU predstavlja i priliku za naše poslovne korisnike da upravo putem alata i usluga Hrvatskog Telekoma prošire svoje poslovanje na zemlje EU-a. Riječ je o oglašavanju, cloud uslugama i neograničenoj mrežnoj podršci putem HotSpota i HotSpot Fona.

Snižene cijene roaminga omogućit će intenzivniju komunikaciju, a poslovi bez granica podrazumijevaju i učinkovit prodor poslovnih ideja naših korisnika na mnoga nova tržišta', ističe Ivan Skender, operativni direktor Sektora za marketing za poslovne korisnike HT-a.

Minute i megabajti uključeni u opciju vrijede ne samo za zemlje Europske unije, već u više od 50 najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju, kao što su Bosna i Hercegovina, Australija, Albanija, Bjelorusija, Crna Gora, Indija, Iran, Island, Izrael, Japan, Kina, Kosovo, Makedonija, Meksiko, Monako, Norveška, Ukrajina, Rusija, SAD, Srbija, Švicarska, Turska te Ujedinjeni Arapski Emirati.

Pogledajte popis 50 zemalja koje su uključene u navedene opcije roaminga te kako ih aktivirati. U svim ovim zemljama minute i podatkovni promet iz opcija mogu se koristiti neovisno o mreži stranog operatora na koju je korisnik spojen.