BRAWL STARS

Pogledajte novu igru tvoraca megahita Clash of Clans

19.06.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Supercell je iz vedra neba predstavio svoju novu igru koja kompetitivni mobilni gejming podiže na sasvim novu razinu

Riječ je o naslovu Brawl Stars koji je, kao i sve popularne igre iz Supercella, kompetitivne prirode i na prvu loptu potpuno besplatan za download. Riječ je o timskoj akcijskoj igri iz ptičje perspektive napravljenoj za višet igrača. Igra se kreće oko tri temeljna mode-a.. U prvome se radi o jednostavnom deathmatchu u kojem je cilj biti jedini preživjeli. U drugom oba tima imaju jednostavan zadatak - sakupiti kristale boreći se protiv protivničkog tima. Trik kod Brawl Starsa je taj da nakon što jedan od dva tima sakupi dovoljno kristala počne odbrojavanje do pobjede koji se prekida smrću jednog od igrača vodećeg tima.

Nakon što on padne, naime, svi kristali mu ispadaju, dajući igri dodatnu razinu dinamike i napetosti. Treći mod je neka vrsta timskog deathmatcha koji bi mogao biti izvrstan lijek za sve one koji su izgubili masu partija i sada samo žele pucati po stvarima.

Supercell je prvotno igru predstavio tijekom jednosatnog prijenosa uživo u sklopu kojeg je okupio poznatel YouTube ličnosti vezane uz Clash Royale i Clash of Clans te ih strpao u momčadi.

Brawl Stars turnir sniman uživo Izvor: Društvene mreže / Autor: Supercell

Igra je za sad dostupna isključivo na kanadskom App Storeu gdje je u stadiju ranog lansiranja, odnosno testiranja. Dolazak u Europsku Uniju još nema datuma, no čini se kako bi se mogao desiti uskoro. Što se dojmova tiče, oni su uglavnom jako pozitivni. Igrači diljem svijeta raduju se cjelovitom izlasku igre koji bi se trebao desiti tijekom idućih par mjeseci. Igra, na žalost mnogih, za sad ne dolazi na Android.

Brawl Stars trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Supercell

Supercell je jedna od najuspješnijih firmi posvećenih mobilnim igrama. Nalaze se u Švedskoj a odnedavno su vlasništvo kineske super-korporacije Tencent koja, podsjećamo, pod svojom kapom ima i Riot Games te njihov globalno popularni League of Legends.