TRK NA STEAM

Počela je ogromna ljetna rasprodaja videoigara!

24.06.2016 u 18:00

Bionic
Reading

Kao i svake godine u ovo vrijeme - poznata online trgovina Steam nudi enormne popuste na skoro svaku videoigru u svojem katalogu. Na nama je samo da izaberemo favorit, uštedimo hrpu para i uživao u igrama

Masivna ljetna rasprodaja videoigara počela je danas, a traje do 4. srpnja. Na ponudi je više-manje svaki naslov dostupan u prodavaonici, s time da popusti sežu od zanemarivih 10 posto do vrtoglavih 75 posto. Tako, recimo, fenomenalan detektivski naslov LA Noire možete kupiti za petinu originalne cijene, odnosno za 5,99 eura.

Timska pucačina Pay Day 2 sada stoji sveukupno četvrtinu izvornog iznosa i možete je ugrabiti za pet eura. Na rasprodaji je i gomila vrlo dobrih indie naslova, poput nemilosrdnog dungeon crawlera Darkest Dungeon (40 posto popusta, ili simulacije ratne neimaštine This War of Mine (75 posto popusta).

Call of Duty: Black Ops 3 'Seize Glory' foršpan


Čitava Call of Duty franšiza na popustu je od 50 do 65 posto što će oduševiti sve ljubitelje munjevitog multiplayer napucavanja. Assassin's Creedje, također, na popustu - sve nastavke možete ubosti po 35 do 75 posto sniženoj cijeni

Napokon, tu je redakcijski favorit Broforce koji je spušten na 5,59 eura. Uglavnom, kakav god vaš ukus bio, pretpostavljamo da je jedini razlog nedolaženja na Steam kompletan antagonizam prema videoigrama i popustima. U protivnom smo skoro sigurni da ćete bez frke pronaći neki vrlo jeftin naslov, taman po vašoj mjeri.

Foršpan za Broforce