TEHNOLOGIJA I LJUBIMCI

Pas ostavljen u Tesli? Ako pitate Muska, nema problema

23.10.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Premda prva stvar koja pada na pamet uključuje psa za volanom, riječ je o funkciji koja četveronošcima omogućava udobniji ostanak u vozilu tijekom odsutnosti vlasnika

Automobili iz Tesle uskoro bi mogli dobiti takozvani 'mod za pse' koji bi mogao oduševiti sve vlasnike njihovih autombila koji su usput i vlasnici pasa. Ova značajka olakšala bi ostavljanje psa u automobilu, izvještava Business Insider.

Kraljevski tretman

U slučaju da pas ostane u vozilu, Model 3 bi uključio klimu, upalio glazbu te prolaznicima dao do znanja da je sa psom sve u redu. Ideju je, prvo predložio tviteraš @nyex, a odgovor šefa tesle Elona Musk bilo je kratko i elegantno 'Da'.

Da budemo kristalno jasni - Musk je inače vrlo aktivan na Twitteru, što po pitanju sugestija, što po pitanju prepirki s drugim šefovima velikih kompanija. Premda njegova potvrda ne znači da ćemo u svim modelima Tesla automobila sutra imati skriptu za brigu o kućnim ljubimcima, velike su šanse da će se ona u nekom trenu zbilja obistiniti.

Ovo, pored potvrde da Musk pored svih poslova ima vremena švrljati Twitterom, potvrđuje da šef Tesle i Boring Companyja zbilja sluša glas javnosti.

Uvođenje posebne skripte koja pali klimu i glazbu kada ostavite psa u Teslinim automobilima je, kako god okrenuli, super ideja i nadamo se da će ona, ako ništa drugo, jednog dana olakšati život brojnim četveronošcima.