brojne kreativne mogućnosti za snimanje fotografija

Pametni telefon LG G7 THINQ je pravi izbor za snimanje savršenih fotografija

17.12.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Dvije stražnje leće od 16 MP u standardnoj i super širokokutnoj varijanti služe za fotografije veće razlučivosti i s više detalja

Navike korisnika mobilnih telefona se iz godine u godinu mijenjaju, a najnovije istraživanje kompanije LG Electronics (LG) pokazalo je kako 87% ispitanika snima fotografije s mobilnim uređajem barem jednom tjedno. Također, prema istom istraživanju upotreba kamere na mobilnim telefonima češća je od korištenja opcije poziva ili prisustva na društvenim mrežama. Kako bi zadovoljio potrebe najzahtjevnijih korisnika mobilnih uređaja, LG je ove godine predstavio premium pametni telefon LG G7 ThinQ koji pruža brojne kreativne mogućnosti za snimanje fotografija i trenutaka kojih ćete se željeti prisjetiti.

LG G7 ThinQ dizajniran je da privuče korisnike svojom estetskom jednostavnošću. Ima veliki zaslon QHD+ FullVision dijagonale od 6,1 inča, a kućište je u potpunosti izrađeno od metala i stakla te je idealnih dimenzija za korištenje jednom rukom. Osim standarda IP68 za otpornost na vodu i prašinu, LG G7 ThinQ u potpunosti zadovoljava testove MIL-STD 810G koje je osmislila vojska SAD-a za procjenu performansi opreme u zahtjevnim uvjetima. To znači da je pametni telefon LG G7 ThinQ iznimno otporan na udarce i ogrebotine. No, osim lijepog dizajna, povećane učinkovitosti baterije i izdržljivosti, tu su i brojne druge napredne funkcije koje LG G7 ThinQ izdvajaju od konkurencije i čine ga idealnim telefonom.

Još inteligentnija kamera za umjetničke fotografije

LG G7 ThinQ ima prednju kameru od 8 MP, dok su straga leće od 16 MP u standardnoj i super širokokutnoj varijanti za fotografije veće razlučivosti i s više detalja. Prepoznatljiva LG-eva širokokutna kamera sada snima još ljepše krajolike s manje izobličenja na rubovima, a prednja kamera je idealna za sve ljubitelje selfija.

LG je dodatno poboljšao značajke umjetne inteligencije kod kamere te tako AI CAM sada nudi 19 načina snimanja za još više pametniju optimizaciju snimki. AI CAM analizira subjekte u kadru i korisnicima pruža jednostavne preporuke za poboljšanje fotografije. Korisnici također mogu dodatno unaprijediti svoje fotografije odabirom između tri alternativne opcije efekta u slučaju da im ne odgovara onaj koji je preporučio AI CAM.

Kao novost u seriji G LG-evih pametnih telefona, način rada Portrait snima umjetničke fotografije ili autoportrete fokusirane na subjekt u kojima je pozadina zamućena. Ovaj cool efekt se može primijeniti u stvarnom vremenu ili nakon snimanja što zaljubljenicima u fotografiju daje još više kreativnih opcija.

Fotografiranje zabavnije nego ikad prije

LG je dodao i nove značajke koje čine fotografiranje uređajem LG G7 ThinQ zabavnijim nego ikad. Način rada Live Photo bilježi jednu sekundu prije i poslije pritiskanja okidača, a rezultat su mini isječci neočekivanih trenutaka koji bi inače ostali nezabilježeni. Značajka Stickers koristi prepoznavanje lica za generiranje zabavnih 2D i 3D dodataka poput sunčanih naočala i traka za kosu koje se mogu izravno gledati na zaslonu.

'Danas proizvođači moraju voditi računa o tome što korisnici žele od svojih pametnih telefona', naglasio je Mario Medved, direktor LG-a u Hrvatskoj. 'Upravo je LG zbog toga nedavno proveo istraživanje koje je pokazalo kako bi skoro 50% ispitanika željelo snimiti profesionalne slike pomoću svojih mobilnih telefona. S pametnim telefonom LG G7 ThinQ korisnici mogu snimati upravo takve fotografije te zabilježiti svoje najdraže trenutke.'

LG G7 ThinQ - Sedam razloga zašto ga imati

LG G7 ThinQ - Sedam razloga zašto ga imati Izvor: Promo fotografije / Autor: LG Hrvatska