šest najbitnijih

Ovo su najkorisnije značajke novog Gmaila

7/7

Još značajki Gmaila koje dolaze uskoro

Iz Googlea kažu kako će korisnicima predstaviti još novih značajki u narednih nekoliko tjedana. Neke od njih su administrativne prirode, poput one za 'zabranu opcije za prosljeđivanje, kopiranje, preuzimanje ili ispis poruka', datum isteka nakon kojeg će e-adresa nestati i 'Nudge' koja će vas podsjetiti na neodgovorenu poštu.

Mobilna aplikacija očekuju moguće prilagođene obavijesti i prijedlozi za otkazivanje pretplate. Odgovarajuće obavijesti omogućuju vam da primite obavijesti o e-pošti koja vam je važna, a prijedlozi za otkazivanje pretplate upravo su ono kako i zvuče: ako Google misli da vam nije stalo do jedne od pretplata, predlaže da se odjavite.

Još značajki Gmaila koje dolaze uskoro

Još značajki Gmaila koje dolaze uskoro

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Google je nedavno predstavio novi dizajn svoje e-pošte koji je dostupan već nekoliko dana. No ako još niste aktivirali redizajnirano sučelje, sve što trebate učiniti jest kliknuti na Postavke i odabrati Pokušajte novi Gmail. Nakon toga stranica će se će se ponovno učitati i pojavit će se novi dizajn. Evo nekih sjajnih značajki koje ćete dobiti